Obrada drvenih sječka kod ASCOTEC-a

Obrada drvenih sječka je ključni proces za povećanje efikasnosti i smanjenje troškova u iskorištavanju biomase. ASCOTEC nudi snažna rješenja sa naprednim mašinama kao što su postrojenja za trommel sortiranje, vibracione rešetke i grizzly rešetke za efikasno razdvajanje i obradu drvenih sječka. Ove tehnologije optimiziraju kvalitet drvenih sječka i smanjuju količinu neupotrebljivog materijala.

U industrijskoj i poljoprivrednoj primjeni, važno je održati troškove logistike niskim. Obradom drvenih sječka direktno na terenu, materijali se mogu odmah ponovo koristiti ili obrađivati, što značajno smanjuje troškove transporta. Ovo dovodi do isplativijih procesa koji su manje zavisni od vanjskih isporuka sirovina, a istovremeno smanjuje pritisak na okoliš i saobraćaj.

Naše mašine su takođe dostupne za iznajmljivanje, pružajući fleksibilno rješenje za efikasnu obradu drvenih sječka za preduzeća i pojedince. Sa našim transporterima, drveni sječka se efikasno transportiraju, što osigurava nesmetano izvođenje radova na terenu.

Video naših rešetkastih sistema

Sito bubnjeva SD Mini

Mašina za sijanje bubnja

Sito bubnjevi

Vibracioni sistemi za prosijavanje

Tehnologija vibracijskog sita

Grizli sito-04

Započnimo s dobrom razgovorom: